در این مقاله به انواع رام و اصطلاحات شیائومی که به شما در فلش کردن گوشی های شیائومی یا دانلود فایل فلش شیائومی کمک میکند خواهیم پرداخت. کلیه اصطلاحات و انواع رام این مدل را بررسی و توضیح میدهیم.
رام چین – China Rom:
این فایل فلش مخصوص کشور چین می باشد و صورت پیش فرض بر روی گوشی هایی که در چین فروخته می شوند وجود دارد. در این رام برنامه های پیش فرض چینی زبان بر روی گوشی نصب است.
این رام ها فاقد زبان فارسی و برنامه های گوگل (Play Service ، Google Map و…) میباشند.
در این رام می توانید کیبورد فارسی و برنامه های گوگل را خودتان نصب کنید اما منو دستگاه بدون روت به هیچ وجه فارسی نمیشود.
رام چین سریعتر از سایر نسخه ها آپدیت ها را دریافت می کند.
رام گلوبال – Global Rom:
این رام جهانی بوده و مخصوص منطقه خاصی نمی باشد.
از زبان فارسی پشتیبانی می کند و تمامی برنامه های گوگل به صورت پیش فرض بر روی آن نصب است.
رام فست بوت – Fastboot Rom:
کاربرد اصلی این رام شیائومی زمانی است که برای گوشی شما مشکلی پیش آمده باشد که نتوانید از رام های ریکاوری استفاده کنید یا بخواهید منطقه خود را تغییر دهید. اما در حالت عادی هم قابل استفاده هستند. برای استفاده از این رام ها به دستگاهی با بوتلودر باز و یک کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز نیاز خواهید داشت. رایج ترین و روش رسمی برای فلش این رام ها استفاده نرم افزار Mi Flash یا از طریق خط فرمان Command Prompt می باشد.
رام ریکاوری – Recovery Rom:
فایل های ریکاوری از طریق منو گوشی و نرم افزار Updater یا با ورود به محیط کلاسیک ریکاوری قایل استفاده هستند. مهمترین مزیت این رام ها حفظ اطلاعات شما پس از عملیات آپدیت می باشد. با استفاده از این رام ها می توانید بدون هیچ نگرانی ای گوشی خود را به آخرین نسخه نرم افزاری آپدیت کنید.
توجه: از رام های ریکاوری برای تغییر منطقه یا دانگرید کردن نمی توان استفاده کرد.
رام توسعه دهندگان – Developer Rom:
این رام همان طور که از نام آن مشخص است، نسخه مخصوص توسعه دهنگان بوده اما به این معنا نیست که شما نتوانید از آن استفاده کنید! این رام ها آپدیت ها را به صورت هفتگی دریافت کرده و قابلیت ها و ویژگی های جدید را سریعتر از نسخه استیبل دریافت می کنند.
رام پایدار – Stable Rom:
محبوب ترین نسخه برای کاربرانی است که به دنبال سیستم عاملی با کمترین باگ و خطا برای گوشی خود هستند. این رام ها معمولا به صورت ماهانه آپدیت می شوند.
Codename:
شرکت شیائومی همانند سایر برند ها برای گوشی های خود نام دومی انتخاب می کند. دلیل اصلی انجام این کار توسط شرکت ها رازداری بیشتر قبل از انتشار رسمی یک گوشی می باشد. مسلما این کار برای کاربران هم مزیت هایی دارد از جمله فایل های تعمیراتی مناسب برای هر مدل را به صورت دقیق تر شناسایی می کنند.
MiUI:
رابط کاربری گوشی ها و تبلت های شیائومی می باشد که بر پایه سیستم عامل اندروید توسعه داده شده است. یکی از ویژگی های شیرین این رابط کاربری قابلیت نصب تم های مختلف می باشد.
آنتی رول بک:
Anti Rollback یا به اختصار ARB همزمان با معرفی MIUI 10 نمایان شد. دلیل اصلی اضافه شدن این پچ امنیتی جلوگیری از خارج شدن گوشی های پک چین از بازار این کشور و نصب رام های متفرقه است. اگر آنتی رول بک به گوشی شما هم اضافه شده است، به شدت از نصب رام ورژن پایین تر از رام فعلی پرهیز کنید.
آنتی رول بک به مرور زمان به تمامی دیوایس های شیائومی اضافه خواهد شد.
اطلاعات این صفحه درباره انواع رام و اصطلاحات شیائومی به مرور زمان تکمیل می شود. شما هم اگر مورد مهمی داشتید در بخش نظرات با کاربران به اشتراک بگذارید.
در بحث پیرامون این مطلب شرکت کنید
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید